Avantajları

Webmanager Emlak Portalı’nın Avantajları;

  • Yüksek Performanslı Veri Tabanı
    Webmanager Emlak Portal Yazılımı ; dünyada Yahoo, Google, NASA, UNİCEF gibi dev kuruluşların kullandığı MySQL veri tabanını kullanmaktadır. MySQL performans ve hızlılık anlamında kendini kanıtlamış bir veri tabanıdır.
     
  • Sürekli Gelişim;
    Webmanager Emlak Portal Yazılımı; konusunda uzman yazılım mühendisleri tarafından günün şartlarına ve müşteri ihtiyaçlarına sürekli geliştirilmekte ve yeni özellikler eklenmektedir.
     
  •  Kullanıcı Dostu;
    WebManager Emlak Portal Yazılımı’nın kullanıcı ve ziyaretçi arayüzü, gözü yormayacak, uzun saatler sitede dolaşmayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır. 
     
  • Yüksek Güvenlik Altyapısı;
    Webmanager Emlak Portal Yazılımının alt yapısında banka ve finans kuruluşlarının kullandığı güvenlik altyapısı kullanılmaktadır. Sanal Klavye, Güvenlik Kodu, Giriş Kayıtlarının Tutulması, Şifremi Unuttum vb. özellikler bu uygulamalardan sadece bir kaçıdır.
     
  • Pratik ve Kolay Kullanım;
    Webmanager Emlak Portal Yazılımı geliştirilirken anlaşılabilir ve tıkla-kullan mantığı ön planda tutulmuştur. Facebook ve MSN kullanabilen herkes Webmanager Emlak Portal Yazılımı’nı da rahatlıkla kullanabilmesi hedeflenmiştir.
     

 

Copyrights © 2024 All Rights Reserved