Avantajları

Webmanager Gazete/Haber Portal Yazılımı’nın Avantajları;

  • Yüksek Performans
    WebManager Kurumsal Portal Geliştirme Yazılımı’nda; dünyada Yahoo, Google, NASA, UNİCEF gibi dev kuruluşların kullandığı MySQL veri tabanını kullanmaktadır. MySQL performans ve hızlılık anlamında kendini kanıtlamış bir veri tabanıdır.
  • Kullanıcı Dostu;
    Webmanager Gazete/Haber Portal Yazılımının kullanıcı ve ziyaretçi arayüzü, gözü yormayacak, uzun saatler sitede dolaşmayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır.
     
  • Sürekli Gelişim;
    Webmanager Gazete/Haber Portal Yazılımı; konusunda uzman yazılım mühendisleri tarafından günün şartlarına ve müşteri ihtiyaçlarına sürekli geliştirilmekte ve yeni özellikler eklenmektedir.
     
  • Yüksek Güvenlik Altyapısı;
    Webmanager Gazete/Haber Portal Yazılımının alt yapısında banka ve finans kuruluşlarının kullandığı güvenlik altyapısı kullanılmaktadır. Sanal Klavye, Güvenlik Kodu, Giriş Kayıtlarının Tutulması, Şifremi Unuttum vb. özellikler bu uygulamalardan sadece bir kaçıdır.
     
  • Esneklik;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı esnek yapısı sayesinde firmanın ihtiyaçlarına göre uyarlanabilmektedir. Ayrıca firmanın kullandığı veya ihtiyaç duyduğu farklı yazılımlarla konuşturulması da mümkün olabilmektedir.


Copyrights © 2024 All Rights Reserved