Avantajları

Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı’nın Avantajları;

  • Başarısı Kanıtlanmış;
    Webmanager 6 yıla yakın süren Hazırlık, AR-GE ve Emeğin ürünüdür. 55 Farklı Sektörde 1000’den fazla projede başarıyla uygulanmıştır. Firma yöneticileri, IT departmanları ve Firma sahiplerini teşekkürlerini hem formlar hemde ziyaretlerimizde şahsen bildirmektedirler.
     
  • Sürekli Gelişim;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı; konusunda uzman yazılım mühendisleri tarafından günün şartlarına ve müşteri ihtiyaçlarına sürekli geliştirilmekte ve yeni özellikler eklenmektedir.

     
  • Ortak Altyapı;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımındaki tüm AR-GE çalışmaları ortak platformada yapıldığından tüm müşterilerimiz yeni eklenen bir özellikten anında faydalabilmekte ve bu özelliği web sitelerinde kullanabilmektedirler.
     
     
  • Yüksek Güvenlik Altyapısı;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımının alt yapısında banka ve finans kuruluşlarının kullandığı güvenlik altyapısı kullanılmaktadır. Sanal Klavye, Güvenlik Kodu, Giriş Kayıtlarının Tutulması, Şifremi Unuttum vb. özellikler bu uygulamalardan sadece bir kaçıdır.

     
  • Esneklik;
    Webmanager Kurumsal Web Site Geliştirme Yazılımı esnek yapısı sayesinde firmanın ihtiyaçlarına göre uyarlanabilmektedir. Ayrıca firmanın kullandığı veya ihtiyaç duyduğu farklı yazılımlarla konuşturulması da mümkün olabilmektedir.

  • Yüksek Performans;
    Webmanager Sistemi birçok farklı veritabanı ve binlerce yazılım kodunun birlesiminden olusmakta ve resim tabanlı internet sitelerinden 5 kat daha kısa sürede açılabilmektedir.

     
  • Pratik ve Kolay Kullanım;
    Webmanager Kurumsal Web Site Yönetim Yazılımı geliştirilirken anlaşılabilir ve tıkla-kullan mantığı ön planda tutulmuştur. Facebook ve MSN kullanabilen herkes Webmanager’ı da rahatlıkla kullanabilmesi hedeflenmiştir.
     
  • İşlevsellik;
    Herhangi bir sektörde bulunan bir firmanın ihtiyaç duyduğu bir Webmanager özelliği başka sektördeki bir firmada farklı bir ihtiyaçda kullanılabilecek şekilde işlevsel olabilmektedir. 

 

Copyrights © 2024 All Rights Reserved